понеделник, 9 ноември 2009 г.

АНТИСОЦИАЛНА НОЖИЦА ЗА МАЙКИТЕ!

Днес правителството на Бойко Борисов прие едно срамно и позорно решение! От 2010 г., правителството е решило да намали два пъти еднократната помощ за майки на близнаци и да премахне еднократната помощ за майки студентки!
Ще припомня, че още през февруари 2009 г., кабинетът "Станишев", прие решението майките на близнаци да получават еднократна помощ в размер на 1200 лв., като за всеки от близнаците е получавала по 100 лв. месечно!
Майките студентки пък получаваха еднократна помощ в размер на 2880 лв.!
Днес правителството на Бойко Борисов, прие АНТИСОЦИАЛНОТО решение да намали два пъти парите на майките с близнаци и изобщо да премахне парите в размер на 2880 лв., за майките студентки! Обяснението е, че това се налагало, защото бюджетът бил изправен пред големи трудности! В същото време министерски съвет си е гласувал с 15% ако не се лъжа увеличаване на разходите за 2010 г.? Как така за МС са се намерили пари, а за майките - НОЖИЦА?
Поне можем вече да сме сигурни в едно: насърчаването на раждаемостта, не е сред приоритетите на Бойко Борисов и неговите министри. Днес обаче разбрахме, че техен приоритет, включително и на техните сателити Костов, Сидеров и Яне е да свалят президента Георги Първанов! Да режисират доклади на ДАНС, и да генерирират ежедневни скандали в държавата, докато приемат абсурдни решения!

Няма коментари:

Публикуване на коментар