сряда, 12 май 2010 г.

Криза...още по-голяма криза...и още по.....

Тази вечер в настоящия материал няма да ви занимавам с действията или бездействията на личността с инициали Б.Б; няма пък и да се къхаря за положението на Партията с главно П; няма да се впускам и да анализирам и действията на президента! Но само ще констатирам няколко неща по адрес на личността Б.Б, партията с главно "П" и президента Първанов.

Първият от десет месеца (и по-отдавна) обяснява и говори едни и същи неща и буквално врътка на малкия си пръст цялата държава. В Партията с главно "П" един говори нещо...примигвайки изпод запотените си очила, друг е на път да грабне пушката, а електоратът...в списъка на изчезващите "видове".
Първанов? Диалогът, който се води между "Дондуков 1" и "Дондуков 2", странно защо ми наподобява този между С.С и Б.Б до към края на миналата година.

Но толкова! Ще оставя "лудите" да се надприказват, да се науправляват (или да се научат как изобщо се управлява) да се изживеят като спасителите и последните месии на нацията. Аз ще бъда зрител, ще гледам отстрани как държавата най-общо казано бавно се "заличава" от картата на света.

Ако днес си мислите, че живеем в криза - осъзнайте се, защото 20 години ние не сме живели в нещо по-различно от тая пуста и проклета криза (демографска, финансова, икономическа, ценностна и т.н.). И ако вървят така нещата, не си мислете че по-зле не е било никога досега, защото като гледам май ще става още и още по-зле без значение кои ще ни управляват - червени, сини или пембяни? Защото освен да си пълнят джобовете друго не могат да правят, от нас се иска само да си плащаме за всичко до последната жълта стотинка в пробитите ни джобове. И дано все пак да не съм лош пророк! Само времето ще покаже, какво ни чака оттук нататък!

Няма коментари:

Публикуване на коментар