петък, 30 декември 2011 г.

Като за финал на отиващата си година...

Само след малко повече от 24 часа ще изпратим 2011 г., и ще посрещнем новата - 2012-та. Вероятно повечето, ще я посрещнем с надеждата, че тя ще по-добра от предходната. Ще си пожелаем да сме живи и здрави, да ни споходят повече щастливи мигове, да сме обградени от хората, които ни обичат и които за нас са може би най-голямото богатство на света. Някои ще си пожелаят любов, други - може би нещо материално. Впрочем, не си ли пожелаваме същите неща всяка година по-това време?

Сега в последните часове на 2011 г., може би е време за равносметки, каквито вярвам всеки един от нас може би ще си направи - за постигнатото и за изгубеното през последните 365 дни. И все пак не искам да изпадам в ситуацията да ви натоварвам с моите разсъждения за отминалата година. Успешна или неуспешна, тя съвсем скоро ще остане зад гърба ни. Би било все пак добре да си запечатаме в паметта си онези моменти, които сме преживели и които са ни накарали поне малко да се усмихнем и да се почувстваме по-щастливи отвсякога. И също така може би, би било добре да се отърсим от онези моменти изпълнени с негативна енергия, да ги позабравим и оставим в настоящата година. Или да направим така, че да се сещаме за тях, колкото се може по-рядко през Новата година. Нали уж си пожелаваме накрая да я отчетем, като успешна и по-добра от предходната?

Не ми остава друго, освен да Ви пожелая да я посрещнете весело, в компанията на хората, които обичате - Новата 2012-та година!     

Няма коментари:

Публикуване на коментар