Георги Георгиев и Юсуф Ефраим от листата на коалиция "БСП-Лява България" се срещнаха с жителите на с. Никола Козлево (23.09.2014)

Георги Георгиев, Тодор Тодоров и Юсуф Ефраим 
 Кандидатите за народни представители от листата на коалиция "БСП - Лява България" - Георги Георгиев и Юсуф Ефраим се срещнаха с жителите на с. Никола Козлево. На предизборната среща, която се състоя в залата на НЧ "Пробуда" присъства и Тодор Тодоров - председател на Областния съвет на БСП-Шумен, който представи листата на коалиция "БСП-Лява България": 
"В листата има опитни хора, които са добре познати в отделните общини на Шуменска област. Искахме да има представителство в нея от повечето общини на областта, защото считахме, че така е редно и правилно. Мисля, че това е една от най-добрите листи в Шуменска област.
За разлика от други кампании, настоящата си има своите особености. Най-особеното е това, че общо взето повечето политически формации провеждат една твърде вяла кампания, в която залагат на  твърде малко срещи с гласоподавателите. От една страна, тази поредица от избори омръзна на хората и те започнаха да се отвращават от политическата система на страната. От друга страна, хората се отегчиха и от този твърде дълъг Преход - време, през което техния жизнен стандарт не се подобри с почти нищо.
Служебното правителство успя за твърде кратко време да си създаде една отрицателна характеристика сред населението. То успя да убеди хората, че ги чакат много тежки дни. Правят се заявки за увеличаване на цената на електроенергията, като първият етап е от 1-ви октомври, а вероятно ще има и следващ етап. Този служебен кабинет подготвя пътя за управление на ГЕРБ, начело с Бойко Борисов". 
По отношение на "АБВ", Тодоров коментира, че не знае къде точно в политическото пространство се намира тази партия, въпреки претенциите й, че се намира в лявото пространство. Тодоров я определи като центристка, но допълни, че изграждането на структурите на АБВ  ставало за сметка на БСП. 
Георги Георгиев
Георги Георгиев от Нови пазар, който е четвърти в листата на коалицията, коментира, че е готов да работи със всички, които желаят едно по-добро бъдеще за страната. Ако бъде избран за депутат, той каза, че в народното събрание ще отстоява интересите на младите хора в България. Според Георгиев един от основните техни проблеми е липсата на заетост, което ги принуждавало да напускат страната. Създаването на нови работни места за младите хора, би предотвратило процесите на обезлюдяване на много от малките население места в страната. А това е възможно само, ако се подкрепят предприемчивите българи, които имат желанието да развиват малък и среден бизнес. Именно затова обеща да работи в следващото народно събрание, ако получи подкрепата на избирателите, един от най-младите кандидат-депутати от "БСП-Лява България" в листата за Шуменска област. 
Юсуф Ефраим
Юсуф Ефраим - девети в листата, каза пред присъстващите, че БСП трябва да бъде в управлението след изборите, за да възстанови икономиката и да създаде нови работни места. Според него страната ни се нуждае от силни и интелигентни политици - хора с морални качества, които винаги да са готови да защитават интересите на хората. Той призова всички да гласуват активно на 5-ти октомври, давайки за пример мобилизацията на електората на ДПС, който гласува редовно на всички избори и ги печели убедително. 
Междувременно, в залата се заговори, че и на тези избори, определени политически сили ще купуват гласове, възползвайки се от бедността и немотията на хората, които са готови срещу 20,100 или 150 лв. да си продадат гласа, за да могат да нахранят семействата си. 


Купуването и продаването на гласове е престъпление!   

Коментари

Популярни публикации от този блог

Късноантична крепост край село Войвода (Новопазарско)

За един по-добър свят: Kids United