Георги Георгиев от коалиция "БСП-Лява България" се срещна с жителите на с. Стан (26.09.2014)

Кандидатът за народен представител от листата на коалиция "БСП-Лява България" Георги Георгиев се срещна с жителите на с. Стан. 
Въпреки лошото време, за срещата в салота на НЧ "Просвета", успяха да пристигат малко над 20-на жители на селото, които имаха възможността да чуят идеите на Георги Георгиев, както и да поставят на неговото внимание своето мнение по редица важни за страната теми.
Освен Георгиев, на срещата присъстваха и общинските съветници от БСП в Нови пазар - инж. Васил Тонев и Ивайло Петров, както и инж. Пенка Ангелова - председател на ОбС на БСП в Нови пазар.
"Гласът на младите трябва да се чува. Ние сме хората, които трябва да направим родината си едно по-добро място за живот", това заяви Георгиев пред жителите на с. Стан и допълни, че една от причините да участва на тези парламентарни избори е за да докаже, че има млади хора, които искат да останат да работят и живеят в България, и които не са избрали решението да преминат през Терминали 1 и 2. 
Георгиев призова хората да излязат и да гласуват на 5-ти октомври, а също и да не се поддават на купуването на гласове, защото всеки глас ще е от съществено значение за формирането на следващото управление. 
От своя страна, станчани призоваха Георгиев да не ги забравя след изборите, както правят всички партии. Те настояха да се прокарат промени в законодателството, които да не допускат възможността един депутат да бъде такъв за повече от 2 мандата. Присъстващите в залата изказаха също и възмущението си от поведението на народните представители през последните години, както и от повишението на техните заплати, непрекъснатите караници и броят им (240). 
Всички единодушно изказаха своето задоволство от фактът, че пред тях стои млад човек, защото е настъпило времето да се даде път за развитие на младите, които да поемат управлението на страната.   

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Късноантична крепост край село Войвода (Новопазарско)

За един по-добър свят: Kids United