четвъртък, 30 април 2015 г.

Откриха филиал на Семейно-консултативен център в гр. Каолиново (28.04.2015)

Филиал на Семейно-консултативен център отвори врати в гр. Каолиново. Кметът Нида Ахмедов заедно с кметът на Нови пазар Румен Панайотов и програмният директор от УНИЦЕФ Милена Харизанова прерязаха заедно лентата на изнесеното работно място на Семейно-консултативен център - Нови пазар. Създаването на филиалът е резултат от сключено споразумение за съвместна работа между общините Нови пазар и Каолиново. В него ще работят социален работник и социален сътрудник. и по силата на това. 
Семейно-консултативен център - Нови пазар е създаден по проекта „Семейство за всяко дете ” през 2011 г., за да предоставя комплекс от социални, здравни и образователни услуги и да извършва дейности за превенция и подкрепа на деца и семейства в риск. Дейността му е насочена към най-уязвимите общности и групи, живеещи в обособени квартали или в изолирани населени места в областта.


Кметът Нида Ахмедов заедно с кметът на Нови пазар Румен Панайотов и програмният директор от УНИЦЕФ Милена Харизанова прерязаха заедно лентата на изнесеното работно място на Семейно-консултативен център - Нови пазар. 
В една от двете зали на СКЦ.Няма коментари:

Публикуване на коментар