събота, 26 септември 2015 г.

ПП "АБВ" откри предизборната си кампания в Шумен


ШУМЕН задължава! АБВ бюлетина №6

ДА пазим наследството от историята!

ДА помогнем на младите шуменци да просперират в родния си град!

ДА отворим вратите за нови успехи на образованието, културата и спорта!

ДА направим града сигурен за хората и бизнеса!

СИЛНА ДЪРЖАВА – СИЛНА МЕСТНА ВЛАСТ – ПО-ДОБЪР ЖИВОТ

ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН


Заместник-председателят на Партия „АБВ“ Румен Петков присъства на откриването на предизборната кампания на АБВ – Шумен. Срещата се проведе от 18.00 часа, днес 25.09.2015г, в залата на Младежки дом. Румен Петков направи силна заявка за промяна в местната власт и пожела успехи на кандидатите за общински съветници и кметове на АБВ в Област Шумен в предстоящите Местни избори 2015г.

Той представи на гостите кандидата за кмет на Община Шумен Пламен Петков, 56 годишен, юрист. В изказването си Пламен Петков обяви слогана на кампанията „ШУМЕН задължава!“ и очерта основните приоритети за управление на града. Акцент в изказването му беше приемственост в местното самоуправление и надграждане на вече постигнатото от предишните кметове и съветници. Аргумент в тази връзка той изтъкна, че е участвал като общински съветник от 1995г, при трима кметове.

Подчерта неотложните за решаване проблеми на града и селата от общината през предстоящия мандат: проектиране и изграждане на пречиствателна станция за питейна вода, разширяване на Индустриален парк с нови инвестиции, изграждане на нова многофункционална спортна зала, успешно завършване работата на започналите през настоящия мандат програми: „От тука започва България“ и „Шумен, по-доброто място за живеене“.

Пламен Петков заяви основната цел на участието на АБВ в Шумен и областта – активна работа за постигане на съгласие, при условията на открит публичен диалог с партии, граждански сдружения и представители на бизнеса.

На сцената бяха представени 25-те кандидати за общински съветници и 8 кандидати за кметове на кметства. Румен Петков поздрави всеки кандидат и пожела успех в изборите с бюлетина №6!

Пресцентър на ПП АБВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар