Николай Николов, кандидат за кмет на община Нови пазар: Коалиционното, надпартийно управление е най-приложимия модел за управление на общината.

Уважаеми съграждани,
Всеки човек има право на избор и аз избрах да застана пред Вас с мисълта и желанието не да спечеля на всяка цена, а по-скоро да представя вижданията и убеждението си как да се управлява общината и какво управление има шанса да бъде успешно.
Тези мои изводи и убеждения са завършен израз на дългогодишния ми опит и практика в администрацията и възможността да работя с няколко кмета, като секретар на общината, два мандата заместник кмет и два общински съветник, последния като Председател на Общинския съвет. Видях много. И добро. И лошо. Нагледах се на злонамерено противопоставяне, на яростна опозиция, на безпомощност когато си в управление. Убедих се, че единствения ни шанс е да изведем на преден план интересите на общината и да се обединим за тяхното решаване. Коалиционното, надпартийно управление е най-приложимия модел за управление на общината. Аз съм готов и ще предложа на ГЕРБ и БСП да се включат в управлението като излъчат заместник кметове. Работата в екип, в който има представители и на лявото и на дясното политическо пространство е гаранция за честност и прозрачност на общинското управление. Такова управление ще бъде силно и никой няма да е в състояние да го манипулира или шантажира. 
Вярвам и ще работя то да се случи. В листите на всички участници в изборите има добри кадрови предложения и добронамерени личности. Сигурен съм, че няма кандидат, който да не желае по-добро бъдеще за нашите родители, деца и внуци. Трябва само да си подадем ръка и заработим с кадрите, с които разполагаме като община, като дадем шанс на кадърните и мотивираните да се развиват и работят в обществен интерес.
Животът не започва на 25-ти октомври, а продължава и след тази дата. Трябва да продължим и ние като надграждаме върху постигнатото досега и се разделим с отрицателните явления, бездушието и примиренчеството. 
Заедно можем повече! Новопазарци го заслужават!

Николай Николов
кандидат за кмет на община Нови пазар, 
издигнат от коалиция "Обединени за Нови пазар"


Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Късноантична крепост край село Войвода (Новопазарско)

За един по-добър свят: Kids United